Nyheter

Populära Svedala fortsätter växa

Den småländska bostadsutvecklaren Kärnhem planerar för ytterligare ett kvarter i populära Svedala.

Vackra Svedala har länge lockat med sitt lugn och närhet till naturen. Många Malmöbor väljer allt oftare bort storstadslivet till förmån för lugnet i mysiga Svedala. Bostadsutvecklaren Kärnhem såg tidigt potential i området och har nu flera projekt igång.

–Brf Bruket färdigställdes under förra året och i höstas kunde de lyckliga köparna flytta in i sina nya hem. Just nu pågår även byggnationen av den andra etappen Brf Odlaren, samtidigt som vi har startat försäljningen av vårt tredje kvarter Brf Harven, säger Camilla Fors, kundansvarig på Kärnhem.

Brf Harven – nära naturen
Det nya kvarteret kommer att bestå av ett tjugotal par-och radhus på 105 kvadratmeter. Kvarteret kommer att ligga i området Åkerbruket som har en härlig närhet till naturen, med bokskogar och fält precis runt knuten. Bostäderna blir ljusa och öppna med en smart planlösning som passar perfekt för den aktiva familjen.

För den som är nyfiken på bostäderna i Svedala finns det nu chans att besöka ett av Kärnhems visningshus. Ett bra sätt att på plats kunna upplev ytorna, ljuset och möjligheterna med den smarta planlösningen.

– Vår mäklare anordnar kontinuerligt visningar som hittills har varit väldigt uppskattade. Många tycker det är viktigt att kunna uppleva huset i verkligheten innan de gör sitt köp, säger Camilla.

Brf Harven finns nu ute försäljning och det finns fortfarande flera bostäder kvar. Just nu finns dessutom möjlighet att få hela 200 000 kronor i boka-tidigt-rabatt. På Kärnhems hemsida finns mer information för den som letar efter nytt boende i Skånes hemtrevligaste kommun.