Nyheter

AccorHotels och Algeciras förvärvar chilenska Atton Hoteles

AccorHotels och Algeciras förvärvar chilenska Atton Hoteles för 105 miljoner USD. Hotellkedjan driver idag 11 hotell med totalt 2 259 rum och har även tre nya hotell under utveckling. Hotellen, som i första hand riktar sig mot affärsresenärer, ligger i Chile, Peru, Colombia och Florida i USA.

Affären stärker AccorHotels position i Latinamerika där hotelloperatören sedan tidigare har 335 hotell och 166 nya projekt under utveckling.

– Vi är mycket nöjda med detta strategiska avtal ihop med Algeciras. Atton Hoteles portfölj kommer att stärka AccorHotels redan starka position i Latinamerika och gör att vi kan erbjuda våra kunder fler alternativ på dessa attraktiva destinationer, säger Patrick Mendes, vd för AccorHotels i Sydamerika.