Nyheter

HusmanHagberg i exklusivt och unikt samarbete kring nyproduktion i Spanien

Försäljningen av en bostad i Spanien hanteras på annat sätt än en försäljning i Sverige. Mäklaren har inte exklusivitet kring säljuppdraget utan en och samma bostad visas för köpare av en mängd olika mäklare. HusmanHagberg bryter nu mönstret och får en unik exklusivitet för försäljningen av Edificio Escandinavia – lägenheter skapade och designade av en av solkustens största byggherrar.

– Att en enskild mäklarfirma får exklusivitet till försäljningen av samtliga bostäder i ett helt nyproduktionsprojekt är väldigt unikt. Därför är vi också väldigt stolta över samarbetet, säger franchisetagare Gabriel Karleving. Att få ensamrätten till ett sådant här prestigeprojekt är fantastiskt. Det är ett bevis på att de litar på vår expertis, kvalitet och engagemang. Även kunderna gynnas av detta. Vi har nu tillgång till all kunskap kring projektet och kan ge heltäckande råd utifrån varje kunds unika situation, fortsätter han.

– För HusmanHagberg som kedja är det här en positiv signal till den spanska marknaden, säger Lennart Hagberg, VD på HusmanHagberg AB. Det stärker förtroendet för varumärket och signalerar att vi är en trygg partner i varje bostadsaffär, vilket är viktigt när vi nu expanderar starkt i Spanien.

Projektet innehåller 19 lägenheter – 10 st i fas 1 och 9 st i fas 2. Byggstart 2019.