Nyheter

Nyproducerade bostäder snabbt slutsålda i Angered

På mindre än två månader sålde Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slut på samtliga bostäder i Brf Ekbäcken, med planerat tillträde i juni 2019. Fastighetsförmedlingen ser en positiv utveckling för bostadsmarknaden i Angered.

– Det är glädjande med så stort intresse för våra bostäder i Angered, trots en pressad bostadsmarknad för nyproduktion. Det är ett kvitto på våra mäklares förmåga att hjälpa köpare att göra bra affärer. Det är också därför vi har de nöjdaste kunderna på marknaden, säger Kristina Forsgren, chef för nyproduktion på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Det tog knappt två månader från säljstart att teckna samtliga förhandsavtal. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Göteborg ser en positiv utveckling för bostadsmarknaden i Angered. Området har ett närsjukhus, en sportarena, ett levande centrum och vackra naturområden. Detta, i kombination med att det tar cirka 20 minuter att resa med spårvagn till centrala Göteborg, gör att allt fler köpare får upp ögonen för området.

– Vi har bara funnits i Angered under sex år och är nu en av de ledande fastighetsförmedlarna i området. Att sälja och köpa bostad är ett stort steg i livet. Vår stora lokala expertis ger köparen goda förutsättningar att göra en bra affär, säger Sasa Sekulić, ansvarig mäklare för projektet Brf Ekbäcken.

I butikerna hjälper Länsförsäkringar Fastighetsförmedling kunden med hela bostadsaffären, vilket innebär allt från fastighetsförmedling och försäkringar till lånelöfte och bolån. Det är något som både köpare och säljare vinner på.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling toppar Svensk Kvalitetsindex undersökning för 2017 inom fastighetsmäklarbranschen och är den aktör på marknaden som kunderna är mest nöjda med.Kundnöjdheten mäts på en skala som går från 0 – 100 och där branschen som helhet ligger på en kundnöjdhet på 68,4. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling ligger på en kundnöjdhet på 73,0.