Nyheter

DoSpace kommer till Norrköping

Co-workingkonceptet DoSpace kommer till Norrköping i vår. Fastighets AB L E Lundberg och DoSpace har tecknat ett hyresavtal i kvarteret Gamla Bron i Västgötebacken.

DoSpace finns i dag med två etableringar i Linköping – vid Stora Torget och på Mjärdevi. De vänder sig till egenföretagare, frilansare, start-ups och stora företag – alla som vill kunna fokusera fullt på jobbet. Läget i Västgötebacken i Norrköping är valt som mitten av en triangel där hörnen utgörs av Universitetet, Resecentrum och City.

Gamla Bron är en vacker fastighet med generösa takhöjder och sekelskiftescharm kombinerat med dagens teknik. Det är glädjande att ett bolag som DoSpace ser samma värden i läget och huset som vi alltid sett. Det här blir något utöver det vanliga, säger Fredrik Ljung, kommersiell uthyrare på Fastighets AB L E Lundberg.

Cirka 90 medlemmar kan välkomnas till Norrköpingsenheten. Lokalen är social och öppen, men möjlighet finns också att reservera arbetsplatser såväl i ett eget rum som i gemensamt rum med andra medlemmar.

– Vi riktar oss till dem som vill leva ett flexibelt liv och arbeta i inspirerande lokaler tillsammans med ett levande och växande community. Våra medlemmar kör AW, lunchträning och workshops tillsammans. Att etablera DoSpace i Norrköping är en naturlig expansion av vårt erbjudande. Alla vinner och alla trivs, säger Niclas Söör, vd och grundare av DoSpace.

Foto: Crelle Photography