Nyheter

Unisport och Adidas Padel erbjuder ett unikt helhetskoncept för padelanläggningar

Samarbetet med Adidas Padel innebär att Unisport nu kan erbjuda padelbanor med den senaste teknikens konstruktion, samt ett unikt helhetskoncept. Padelanläggningar och padelklubbar som väljer Adidas Padel Koncept kan erbjuda sina medlemmar det allra bästa inom padel, både gällande material och utbildning.

Vi har redan nu anläggningar i Sverige som under våren 2018 kommer att byggas med Adidas Padel Koncept. Mer information om dessa anläggningar kommer senare.

I konceptet ingår;
Adidas Padelbanor
Akademi med certifierade padeltränare
Hemsida
Bokningssystem
Adidas Network
Internationella tävlingar
Shop.

ab padel

Unisport är en av Nordens största leverantörer av padel och erbjuder padelbanor i olika modeller anpassade för både utomhus- och inomhusbruk, samt stationära och mobila lösningar. Med lång erfarenhet och löpande utveckling kring kvalitet, utformning och design kan vi idag erbjuda marknadens bästa padelbanor speciellt anpassade för vårt nordiska klimat.

Fakta Padel:
Padel eller padel tennis är en av de snabbast växande sporterna i världen och är en kombination av tennis och squash som med fördel kan spelas både inom- och utomhus.

I sommar mellan den 23-29 juli 2018 arrangeras World Padel Tour i Båstad. Unisport har fått förtroendet att vara leverantör av de mobila padelbanorna som kommer att sättas upp på Båstads tennisanläggning.

Redaktionen