Nyheter

Light+Building= säkerhet och trygghet på mässan i Frankfurt

Säkerhet och trygghet blir ett dominerande tema på 2018 års Light+Building mässa i Frankfurt – Messe Frankfurt.

­– Vi kommer att samla alla relevanta aspekter på byggteknik, säkerhet och trygghet.

Det säger Dominique Ewert, företrädare för Messe Frankfurt, som vid ett lunchmöte på fredagen på Hotel Scandic Continental i Stockholm berättade om 2018 års Light+Building mässa i Frankfurt.

En särskild välkomstzon kommer att ta emot besökarna som bland mycket annat sedan kan gå vidare till en verklighetstrogen aktivitetsarea.

– Vi kommer att på ett realistiskt sätt med människor och teknik visa vad som händer när en eldsvåda bryter ut och hur säkerhetssystemen fungerar, berättar Dominique Ewert.

frankfurt-am-main-2263351_960_720

Pressmötet på Hotel Scandic Continental i Stockholm City arrangerades av Messe Frankfurt nytillträdda företrädare i Sverige och Norge – Mattias Dahlquist.

Varför besöka Light+Building mässan i Frankfurt 18-23 mars 2018?

– För att se de senaste trenderna, bli uppdaterad, se vad konkurrenterna och dina kunder gör och vad utvecklingen leder någonstans. Hela världen kommer ju till Frankfurt, så det är ett extremt smidigt sätt att uppdatera sig på det allra senaste!

Kommer du att förändra marknadsföreningen av Messe Frankfurt i Sverige och Norge?

– Vi kommer att försöka göra den lite mer digitaliserad och lite mer mätbar, svarar inte helt oväntat Frankfurtmässans nya nordiska representant, Mattias Dahlquist.

Thomas Andersson