Nyheter

Förvaltning i fokus för Locum – ytterligare två chefer rekryteras

Vårdfastigheterna ska fungera dygnet runt 365 dagar om året. Locum förvaltar två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Stockholms läns landsting. För att säkerställa skötseln av företagets vårdfastigheter anställer Locum två nya förvaltningsområdeschefer.

Jessica Meijer blir ny förvaltningsområdeschef Sjukhus Syd med bland annat ansvar för Rosenlund- och Nacka sjukhus. Hon tillträder tjänsten den 4 oktober. Hon har tidigare ansvarat för Ericssons lokaler i Stockholm där fokus varit lokalplanering, avtalsfrågor och FM-leverans.

– Det som lockade mig är att Locum har en långsiktighet i sitt ägande. Jag ser fram emot utmaningen att återigen få arbeta med samhällsnyttiga fastigheter och dessutom få vara delaktig i det förvaltningsfokus som sker just nu inom Locum. Då kan jag få nytta av min långa erfarenhet av fastighetsförvaltning och hjälpa till med resan att bli en av Sveriges bästa fastighetsförvaltare.

a locum

Christer Wickberg tillträder rollen som ny förvaltningsområdeschef för Danderyds sjukhus och Norrtälje sjukhus den 6 november. Han kommer närmast från Fastighets AB Förvaltaren där han haft rollen som förvaltningschef med ansvar för förvaltning och drift.

– Locum är ett företag med ett viktigt uppdrag och förvaltar intressanta och komplexa fastigheter. Jag ser fram emot att lära känna mina nya kollegor och sätta mig in i rollen.

– Locum är inne i en spännande utvecklingsfas. Vi är glada att rekrytera två kunniga förvaltningsområdeschefer. Vi kombinerar effektiva byggprojekt med kunskap om hur man utvecklar komplexa, robusta och långsiktigt hållbara vårdfastigheter säger Marie Boestad, fastighetsdirektör på Locum.

Locum AB förvaltar två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt ägaren Stockholms läns landsting. Bland hyresgästerna dominerar sjukvården i Stockholms län. Locums vision är att vara en av Sveriges bästa fastighetsförvaltare 2020.

Redaktionen