Nyheter

SmålandsVillan släpper 32 tomter i Åda Backar, Trosa

Nu släpper SmålandsVillan 32 fina tomter i storlekarna 676-1400 kvm i Åda Backar, Trosa. Mitt i naturen med närhet till havet och Trosa Centrum ligger området Åda backar. Det natursköna området hänförande utsikt över Anderviken och grönskande landskap.

Åda Backar lämpar sig för såväl barnfamiljer som medelålders och äldre. Njut av naturens lugn, ta del av spännande friluftsliv, kultur och havets utmaningar med fokus på trygghet, bekvämlighet och närhet! Goda möjligheter att varva ned i en harmonisk miljö. Från Åda Backar har du nära till service, badstrand, båthamn, golf och allt som händer och sker i Trosa med omnejd.

Fakta:
SmålandsVillan ingår i BWG Homes AB, Sveriges ledande huskoncern, som ägs av BWG Homes ASA. I koncernen ingår dotterbolagen Myresjöhus AB, Smålandsvillan AB och Myresjö Mark AB. Årsomsättningen är cirka 2 miljarder kronor och antalet anställda cirka 600. Exportverksamheten omfattar huvudsakligen de nordiska länderna. Sedan starten 1927 har man levererat cirka 100000 hus. Huvudkontoret är beläget i Myresjö, strax utanför Vetlanda i Småland, där man också har Europas modernaste produktionsanläggning. Produktionsanläggningar för volymhus finns även i Vrigstad och Sundsvall.

Redaktionen