Nyheter

24Storage öppnar smart anläggning i Handen

24Storage-koncernen fortsätter att expandera och öppnar nu sin femte förrådsanläggning i Stockholmsområdet. Anläggningen i Haninge är högteknologisk och har flera komponenter som går att reglera via ett egenutvecklat digitalt gränssnitt.

a 24stor

Vid sitt färdigställande kommer fastigheten vara över 5000 kvadratmeter och rymma fler än 750 förråd fördelat på fyra plan. Investeringen uppgår till cirka 65 MSEK.

Under 2016 hade Haninge kommun en kraftig befolkningsökning och under kommande år förväntas invånarantalet växa ytterligare1.

Trots att de flesta lägenheter och hus har tillhörande förråd är det inte alltid det räcker för att få plats med alla saker. Nu öppnar 24Storage-koncernen en smart förrådsanläggning i kommunen där privatpersoner och företag kan hyra förråd i olika storlekar.

Fastigheten är den tredje i raden som 24Storage designat och byggt upp helt från grunden.

– För att höja säkerheten på anläggningen ytterligare har vi även ett marknadsledande passagesystem som genererar en unik inpasseringskod för alla våra kunder. Och naturligtvis finns även inbrottslarm, brandlarm och videoövervakning i realtid, för en trygg kundupplevelse. Allt är integrerat i vår egen systemplattform som gör att vi kan hantera och övervaka anläggningen på plats eller på distans. Till och med över mobilen! Säger Michael Fogelberg, VD och grundare för 24Storage AB.

Den nya anläggningen på Träffgatan 7 i Haninge tog nio månader att bygga, från spadtag till öppning. 24Storage har nu totalt 13 anläggningar runt om i Sverige.

– Vi ser en enorm potential i Haninge. I och med den ökande inflyttningen finns det ett stort behov av att hyra extra förvaring i området. Nu kan privatpersoner och företag förvara möbler, bokföring eller fritidsprylar som inte får plats i hemmet eller på kontoret, säger Michael Fogelberg.

Om 24Storage:
24Storage-koncernen grundades 2015 och har fler än 5500 förrådsutrymmen fördelade på tretton anläggningar på åtta orter runt om i Sverige. Grundarna av bolaget har varit bidragande till att utveckla flera av de ledande self-storageaktörerna i Europa, däribland Shurgard. 24Storage AB:s affärskoncept grundar sig i två globala makrotrender; urbanisering och digitalisering. De centralt belägna anläggningarna utrustas med den senaste teknologin
som möjliggör en helt centraliserad drift. Bolaget utvecklar också en systemplattform anpassad för self-storagebranschen som kan erbjudas även andra fastighetsbolag. Den snabba expansionstakten gör att 24Storage ser ut att ha etablerat sig som en av de ledande
aktörerna på den svenska marknaden redan innan utgången av 2017. Bolaget letar kontinuerligt efter mark och fastigheter i attraktiva lägen. Mer information finns på www.24storage.se

Redaktionen