Nyheter

Speedheater expanderar till USA-marknaden med nytt dynamiskt partnerskap

Speedheater System är glada att meddela ett banbrytande partnerskap med Christopher Hewett och Lourdes Garcia för att leda expansionen av Speedheater på den amerikanska marknaden under varumärket Speedheater USA.

Christopher Hewett, tar ledningen som General Manager, och Lourdes Garcia träder in som Marketing & Growth Director. Tillsammans har de över 12 års erfarenhet av Speedheater System-verktyg och en stor expertis inom global logistik, tillverkning, försäljning och marknadsföring.

Banbrytande tillväxt och utveckling

Chris och Lourdes är redo att revolutionera den amerikanska marknaden genom att utveckla ett robust nätverk av auktoriserade återförsäljare och förbättra kundservicen. Deras omfattande förståelse för marknaden för gamla hus och historisk bevaring, i kombination med deras professionella bakgrunder, positionerar dem perfekt för att driva Speedheaters framgång i USA.

Chris Hewett delar med sig av sin entusiasm:

– Vi ser enorm potential för Speedheaters tillväxt i USA. Det finns stora möjligheter, med otaliga specialverktygsåterförsäljare, reparationsverkstäder, DIY-butiker och restaureringsspecialister som kan dra nytta av Speedheaters infraröda färgborttagningsteknologi. Vårt mål är att introducera dem till ett säkrare, mer effektivt sätt att hantera färgborttagningsprojekt.

Birger Ericson, grundare och VD för Speedheater, tillägger:

– Med den växande efterfrågan på våra produkter i USA är det viktigt att ha ett dedikerat team på plats. Chris och Lourdes tillför den expertis och lokala kunskap vi behöver för att kunna erbjuda exceptionell service till våra amerikanska kunder, partners och återförsäljare.

Strategisk vision för Speedheater USA

Det primära målet för det första året är att etablera en stark grund för Speedheaters framgång. Detta inkluderar:

Bygga ett stödsystem för återförsäljare: Omfattande utbildning, marknadsföringsmaterial och löpande assistans på grossistnivå kommer att tillhandahållas för att säkerställa effektiv marknadsföring och försäljning av Speedheater-verktyg.

Lansering av en utbildningskampanj: Engagerande innehåll och resurser kommer att öka medvetenheten om Speedheaters unika infraröda teknologi och dess fördelar.

Utvidga återförsäljarnätverket: Partnerskap med nyckelåterförsäljare inom e-handel, gör-det-själv, restaurering och miljövänlig byggsektor kommer att prioriteras.

Förbättra kundupplevelsen

Speedheater USA är dedikerade till att tillhandahålla förstklassig kundservice genom att stärka återförsäljare med resurser, samarbeta om lösningar och prioritera utbildning och kommunikation. Med denna expansion tar Speedheater ett stort steg mot att erbjuda sina innovativa och miljövänliga lösningar till en bredare marknad i USA, och fortsätter sin resa att revolutionera färgborttagningsindustrin.