Nyheter

ENACO Sverige AB rekryterar ny affärsområdeschef till Security

ENACO Sverige AB är glada att meddela att Rickard Hammarberg har anställts som ny affärsområdeschef för affärsområde Security. Rickard kommer att tillträda sin nya roll den 1 augusti 2024.

Rickard Hammarberg har lång och gedigen erfarenhet inom säkerhetsbranschen. Han kommer närmast från en tjänst inom affärsutveckling hos Caverion. Med sin omfattande kunskap och expertis kommer Rickard att spela en central roll i att vidareutveckla och stärka ENACO:s erbjudande inom säkerhet.

– Jag är mycket entusiastisk över att börja på ENACO och ser fram emot att arbeta med ett så kompetent team. Säkerhetsbranschen är i ständig utveckling, och jag ser stora möjligheter att tillsammans med mina kollegor på ENACO skapa innovativa och värdeskapande lösningar för våra kunder, säger Rickard Hammarberg.

VD för ENACO Sverige AB, Mikael Berggren, kommenterar rekryteringen:

– Vi är mycket glada att välkomna Rickard till vårt team. Hans gedigna erfarenhet och framstående meriter inom säkerhetsbranschen gör honom till rätt person att leda och utveckla vårt affärsområde Security. Vi ser fram emot att tillsammans med Rickard fortsätta vår tillväxtresa och stärka vår position som leverantör av säkerhetslösningar.