Nyheter

Magnus Hårde till Geberit AB 

Geberit stärker upp OEM affären och rekryterar Magnus Hårde som ny OEM Försäljningschef för Sverige. Den 12 augusti börjar Magnus sin nya tjänst med placering i Stockholm.

Det blåser medvind för Geberit Sverige. Företaget har lyckats med en topprekrytering i Magnus Hårde, som med över 30 års erfarenhet från branschen och ledande positioner, nu tackat ja till uppdraget att förstärka svenska försäljningsorganisationen genom att ansvara för Geberits OEM-affärer i Sverige.

– Vi är glada och stolta över att Magnus valt att fortsätta sin långa branschkarriär tillsammans med oss på Geberit och är övertygade om att han kommer att tillföra nödvändig kompetens och drivkraft för att säkerställa vår position på den svenska marknaden, säger Ronnie Persson, VD Geberit AB.

Magnus Hårde är ett välkänt namn i branschen och kommer närmast från VVS-grossisten Dahl där han spenderat sin största del av sin karriär, senast som TF Divisionschef VVS.

– Efter att ha jobbat ca 35 år som grossist, ser jag nu fram emot att fortsätta karriären i leverantörsledet. Det känns roligt och spännande att börja jobba hos Geberit, ett stabilt bolag med gott renommé och härliga medarbetare, som jag genom åren haft många bra samarbeten med, säger Magnus Hårde.