Nyheter

Swisspearl rekryterar två nya stjärnor: teknisk support och arkitektrådgivare

Martin Backström blir ny teknisk support och Ulrika Stiernborg axlar rollen som arkitektrådgivare på Swisspearl Sverige (fd. Cembrit).

Martin Backström är utbildad BIM-projektör och kommer senast från Andersson Company byggnads, där han bland annat arbetade som entreprenadingenjör, arbets- och projekteringsledare i 5,5 år. I sin nya roll som teknisk support på Swisspearl kommer han att bistå organisationen och kunder i tekniska frågor och ärenden.

– Det kommer att bli väldigt spännande och utvecklande att gå in i rollen som teknisk support. Jag har god kännedom om Swisspearls produkter från några av mina tidigare byggarbetsplatser, vilket känns betryggande, säger Martin Backström.

Martin Backström började sin anställning i månadsskiftet april/maj på kontoret i Stockholm.

Ulrika Stiernborg är byggnadsingenjör och har arbetat på Swisspearls teknikavdelning i 15 år. Dessförinnan arbetade hon i många år med film och media. I mars gick hon över till rollen som arkitektrådgivare med ansvar för Mellansverige, från Jönköping upp till Östersund, med fokus på Stockholmsområdet.

– Jag ser fram emot att få omsätta min erfarenhet från teknikavdelningen och bidra till utformningen av framtidens byggprojekt – att helt kunna fokusera på att stötta arkitekter, avslutar Ulrika Stiernborg.

Foto: Bara Bild

På bilden :Ulrika Stiernborg