Nyheter

Momentum och Avy ingår strategiskt partnerskap

Momentum, som utvecklar molnbaserade fastighetsystem, och boendeplattformen Avy inleder ett strategiskt partnerskap. Tillsammans siktar de på att skapa bättre boendeupplevelser genom gemensam produktutveckling och affärssamarbete.

Grunden för partnerskapet är en gemensam roadmap för produktutveckling, för att på ett bättre sätt möta både fastighetsägares och de boendes behov. Idag har Momentum och Avy en standardintegration och ett tiotal gemensamma kunder, varav Stiftelsen Göteborgs Studentbostäder är en av dessa:

 Med Momentum och Avy har vi redan förbättrat vår verksamhet. De gör allt från administration till kommunikation smidigare och enklare, vilket både våra medarbetare och hyresgäster uppskattar enormt, berättar Susanne Wallsten, IT- och säkerhetschef på SGS. Vi välkomnar nu det fördjupade partnerskapet som kommer att göra det ännu enklare att möta våra hyresgästers behov.

– Partnerskapet med Avy markerar ett spännande steg framåt för att leverera ännu bättre och mer integrerade lösningar till fastighetsmarknaden, säger Gustav Bouvin, VD för Momentum. Tillsammans kommer vi att driva på innovationer som inte bara gör livet lättare för fastighetsägare och hyresgäster, utan även driver på digitaliseringen av branschen ännu snabbare.

Joacim Gustafsson, VD för Avy:

– Att fördjupa vårt samarbete med Momentum ger oss en unik möjlighet att utveckla nya tekniska lösningar som gör skillnad i människors vardag. Framtida värdeskapande handlar om att arbeta tillsammans i ekosystemet för våra kunders bästa. Vi ser fram emot detta och såklart även våra kunder.