Nyheter

Lättanvänd mjukvara för byggledning: Hilti introducerar Fieldwire på svenska marknaden

Hilti meddelar den svenska lanseringen av Fieldwire, en molnbaserad programvara för byggprojektledning. Introduceringen innebär inte bara framsteg inom effektivitet och samarbete inom svensk byggprojektledning, utan också ett betydande steg framåt för digitalisering av den svenska byggbranschen.

Fieldwire, som har varit en del av Hilti Group sedan 2021, förstärker nu sin position som en viktig aktör inom byggprojektledning, även på den svenska marknaden. Genom att dra nytta av Hiltis omfattande resurser och expertis, stärker Fieldwire sitt värdeerbjudande och får nu möjlighet att fortsätta leverera effektiva samarbetslösningar till svenska byggentreprenörer.

– Fieldwires insteg på den svenska marknaden markerar ytterligare ett steg i rätt riktning för vår byggproduktivitet. Vi är glada att kunna rusta våra kunder med innovativa lösningar som främjar både produktivitet och projekten i sin helhet, säger Axel Franck, VD på Hilti Sverige.

Sedan starten 2013 har Fieldwire blivit känt över hela världen för sitt användarvänliga gränssnitt och omfattande funktioner och är det föredragna valet för byggprojektledning. Med ett starkt fokus på ständig utveckling och kundnöjdhet, arbetar Fieldwire dedikerat för att förändra sättet man arbetar inom byggbranschen genom att göra samarbete enklare och effektivisera arbetsflöden med hjälp av digitalisering.

Niclas Blomberg, Fieldwire Market Lead:

– Fieldwire gör det möjligt för byggteam att kommunicera och hantera uppgifter på ett enkelt och effektivt sätt. Våra exceptionella recensioner och höga betyg på App Store och Google Play internationellt visar vårt fokus på kvalitet, användarcentrerad design och ständig strävan efter utveckling. Med den svenska lanseringen av Fieldwire hoppas vi kunna ge ytterligare möjlighet åt svenska byggföretag att vara en del av framtidens byggledning.

Ta reda på hur Fieldwire kan bidra till att förenkla dina byggprojekt. Besök vår hemsida för information