Nyheter

Exmas senaste innovation för trygghet och bekvämlighet

Exma Säkerhetssystem som är kända för sin höga kvalitet av elektromekanisk låsning, tar nu både kunskap och erfarenhet vidare genom att releasa elslutbleck för den nordiska marknaden.

Exmas EX-elslutbleckserie erbjuder ett stort utbud av elslutbleck för att passa de flesta behov.

I EX-serien finns lösningar för brand- och inbrottsskyddande dörrar, i små dimensioner, vattentåligt, för glasdörrar och för utanpåliggande montage så som grindar och panikreglar mm.

– Vi har jobbat en längre tid tillsammans med en stor underleverantör för att få fram elslutbleck där vi både har många funktioner, göra det enklare för montörer samt att hålla en väldigt attraktiv prislapp utan att göra avkall på tryggheten och den goda Exma-kvalitén, säger Niclas Johansson, VD Exma Säkerhetssystem AB.

– Att Exma nu breddar portföljen med en serie av elslutbleck känns helt naturligt då vi är specialiserade på elektromekanik. Vår stora trotjänare motorslutblecket Exma Rapid behöver få fler alternativ för att passa olika användningsområden på marknaden, säger Daniel Jacobsson, sälj- & marknadsansvarig på Exma.

Exmas EX-elslutbleckserie erbjuder ett stort utbud av elslutbleck för att passa de flesta behov.

I EX-serien finns lösningar för brand- och inbrottsskyddande dörrar, i små dimensioner, vattentåligt, för glasdörrar och för utanpåliggande montage så som grindar och panikreglar.

I Exma EX-elslutbleckserie finns kvalitet och säkerhet för entrédörrar, cykelrum, kontorshotell, allmänna utrymmen och mycket mer.

Exmas elslutblecksserie EX finns tillgänglig hos närmaste säkerhetsgrossist från och med mitten av april.