Nyheter

Mindre än 1 år efter branden – BOLIST Idre inviger den nya butiken

I maj förra året brann det hos BOLIST Handelsgruppen i Idre. Men genom engagemang, stöttning och beslutsamhet kunde butiken igår välkomna alla kunder och leverantörer till den officiella invigningen.

– För oss är det viktigaste att ingen person kom till skada rent fysiskt. Efter det har det varit mycket arbete bakom för att få den nya butiken på plats. Men vi har hela tiden känt av ett enormt stort engagemang och stöttning från alla, alltifrån ägare, till kunder, leverantörer, medarbetare och inte minst alla lokala personer och företag, säger Conny Blixt, VD BOLIST Handelsgruppen.

Att få den nya butiken på plats och i drift har gått snabbt. Drygt 10 månader efter branden var verksamheten igång i den nya butiken.

– Det är en otrolig resa och prestation av alla de som har varit inblandad. Personalen har också lyckats med att fortsätta leverera till våra kunder under tiden. Nu har vi en butik på plats där vi ser fram emot att fortsätta utveckla sortimentet. Vi är, och vi ska vara, bygdens varuhus, säger Conny Blixt.

Den nya byggnaden har fått sig ett rejält lyft och den är både tillgänglighetsanpassad och optimerad för att skapa en effektiv drift framåt.

– Vi vill alltid kunna tillgodose våra kunders behov, med alltifrån service till sortiment och tillgänglighet. Det är många som ska ha ett stort tack för att ha hjälpt till med att upprätthålla en hög servicenivå men också haft en stor förståelse och välvilja under den här tiden, avslutar Conny Blixt.