Nyheter

Northscan och Enitec inleder samarbete för att stärka närvaron på den finska marknaden

Northscan, en av Sveriges ledande betongkonsulter med fokus på innovativa lösningar inom betongscanning, utredning och inspektioner, tillkännager idag ett strategiskt partnerskap med finska Enitec. Detta partnerskap markerar Northscan’s inträde på den finska marknaden med Enitec som det första partnerskapet.

Med över fyrtio års erfarenhet inom den tekniska branschen är Enitec ett välkänt finskt familjeföretag som specialiserat sig på service av dricksvattenreservoarer.

Deras engagemang för att erbjuda högkvalitativa produkter och kontinuerligt hålla sig uppdaterade med den senaste teknologin speglar Northscan’s egna värderingar.

– Partnerskapet med Enitec representerar en viktig milstolpe för Northscan när vi tar våra första steg in på den finska marknaden, säger Jamshid Lodhi, CMO på Northscan. Vi är övertygade om att vår expertis inom skadeutredningar och betonginspektioner kommer att komplettera Enitec’s befintliga erbjudanden och skapa nya möjligheter för båda företagen.

Enitec delar samma entusiasm för det nya partnerskapet.

– Vi ser fram emot att samarbeta med Northscan för att erbjuda ännu mer omfattande lösningar och förstklassig service till våra kunder, säger Robert Lemberg på Enitec. Detta samarbete kommer att stärka vår position på marknaden och möjliggöra för oss att erbjuda ännu mer mångsidiga och avancerade tjänster.

Genom detta samarbete strävar både Northscan och Enitec efter att stärka sina positioner på den nordiska marknaden och leverera högkvalitativa lösningar till sina kunder.

Om Northscan:
Northscan är ett ledande betongkonsultföretag baserat i Sverige med expertis inom betongscanning, provdragning, vidhäftningsprovning, provtagningar samt skadeutredningar och betonginspektioner.
Företagets mål är att vara innovativa och expandera geografiskt för att kunna betjäna sina kunder på bästa möjliga sätt.
Om Enitec:
Enitec är ett finskt familjeföretag med över fyrtio års erfarenhet inom den tekniska branschen och specialiserar sig på service av dricksvattenreservoarer. Företaget är dedikerat till att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster till sina kunder och strävar efter att vara en pålitlig samarbetspartner på lång sikt.