Nyheter

Konvertera motorvärmarstolpar till elbilsladdare med Zpark Duo M-serie

Zpark Duo M-serie, en banbrytande lösning för fastighetsägare och BRF:er som vill effektivisera och modernisera sin infrastruktur. Genom att enkelt konvertera befintliga motorvärmarstolpar till effektiva elbilsladdare, skapar Duo M-serien en hållbar framtid utan behov av ny infrastruktur.

Zpark Duo M-serie är speciellt utformad för en problemfri integration i befintlig infrastruktur. Med sina plug and play-lösningar, anpassar befintliga motorvärmarstolpar till elbilsladdning utan behov av nya kabeldragningar.

Med modeller som M1 och M2, kompatibla med vanliga motorvärmarhuvar från GARO och ABB, gör man omställningen smidig och enkel.

Full kontroll och enkel administration

Zpark Duo M-serien ger fastighetsägare och föreningar full kontroll över laddningsprocesserna via Zpark-appen och portalen. Denna användarvänliga plattform erbjuder detaljerad statistik och debiteringsmöjligheter, vilket gör det möjligt för användare att dra ekonomisk nytta av sin investering.

Plattformen erbjuder även schemaläggningsfunktioner för avgångstider, vilket bidrar till ultimat bekvämlighet.

Ekonomiska incitament och trygghetsgaranti

Ett viktigt inslag i vårt erbjudande är tillgången till Naturvårdsverkets Ladda bilen-bidrag, som täcker upp till 50% av kostnaden för inköp och installation av Zpark Duo M-serien. Zpark underlättar hela ansökningsprocessen och erbjuder kunderna möjligheten att avbryta sin order utan kostnad om bidraget inte beviljas.

Investera i framtiden idag

För mer information eller för att boka en kostnadsfri konsultation på: 

Intresseanmälan | Zpark.

Om Zpark: 

Zpark Energy Systems driver på den gröna omställningen med sina innovativa lösningar för energisystem och laddinfrastruktur. Genom modulära system och teknik förenklar Zpark samhällets övergång tillsammans med sina partners. Företagets centrala fokus ligger på att möjliggöra långsiktig och hållbar elektrifiering av samhället genom ett helhetsperspektiv på framtidens laddinfrastruktur och energisystem. 

Läs mer om Zpark Energy Systems här.