Nyheter

Elitfönster värvar ny divisionschef från träindustrin

Sveriges ledande fönstertillverkare Elitfönster stärker sitt ledningsteam med Fredrik Gustavson som ny divisionschef för Division Konsument. Med Fredriks erfarenhet av ledarskap och försäljning inom bygghandeln ser Elitfönster fram emot att ta ytterligare steg mot att forma framtiden för hållbara och kvalitativa fönsterlösningar.

Fredrik Gustavson kommer närmast från rollen som försäljningschef i Skandinavien för Södra Wood. Tidigare har han bland annat erfarenhet som inköpschef på parkettgolvstillverkaren Kährs.

– Det är otroligt roligt att ansluta till ett företag med en så stark hantverkstradition som Elitfönster och som satsar på effektiv industriell tillverkning. De har en tydlig vision för framtiden och jag ser fram emot intressanta kundmöten och att hitta lösningar utifrån varierande behov. Som team kommer vi att åstadkomma stora saker tillsammans, det är jag säker på, säger Fredrik Gustavson, tillträdande divisionschef på Elitfönster.

När Fredrik Gustavson nu intar en nyckelroll i ledningen stärker Elitfönster sin position som en innovativ och hållbar aktör inom fönsterbranschen. Med en stark vision för framtiden och ett dedikerat ledningsteam är Elitfönster rustade för att möta branschens utmaningar och möjligheter.

– Vi är glada över att kunna välkomna Fredrik Gustavson som divisionschef för konsumentdivisionen. Med hans erfarenhet och passion för hållbarhet och kundfokus är vi övertygade om att han kommer bli en viktig del av framtida tillväxt och framgångar. Den här rekryteringen markerar också en spännande tid för Elitfönster och ger oss ny energi att fortsätta erbjuda högkvalitativa produkter, säger Jonas Hernborg, vd på Elitfönster.

Fredrik Gustavson tillträder som divisionschef Konsument på Elitfönster den 1 juni 2024.