Nyheter

Ervin Hägglöf ny CFO på Forsen

Forsen utser Ervin Hägglöf som ny Chief Financial Officer (CFO), med övergripande ansvar för Forsens finansiella och ekonomiska frågor. Han har en bred bakgrund inom finans och kommer närmast från en CFO roll inom Brunswick Real Estates fastighetsbolag. Han tillträder sin nya tjänst den 13 maj och ingår då i Forsens ledningsgrupp.

Ervin har en gedigen erfarenhet från ledande roller inom ekonomi och finans. Bland annat som CFO på HiQ Stockholm samt CFO på Origo Group. Med sin breda kompetens och erfarenhet kommer han vara en betydande tillgång för Forsen i vårt fortsatta arbete med att växa och utveckla bolaget.

– Jag är väldigt glad över att välkomna Ervin Hägglöf till Forsen. Ervin jobbar affärsnära och hans erfarenhet och inte minst hans engagemang möter både de professionella och personliga egenskaper vi har eftersökt för vår fortsatta tillväxtresa säger Annika Selin, vd Forsen.

– Forsen kombinerar utmärkta värderingar, samhällsbyggande funktion och en spännande tillväxtresa på ett unikt sätt. Jag ser fram emot att tillsammans med ledningsgruppen och framför allt alla kompetenta medarbetare få bidra till Forsens framtida tillväxt och utveckling, säger Ervin Hägglöf.

Ervin tillträder sin tjänst den 13 maj och blir då även medlem av bolagsledningen.