Nyheter

Nytt samarbete stärker bygglogistiken i Danmark

LogiPlan, ledande inom mjukvara för bygglogistik, och FM Management, med sin omfattande erfarenhet inom bygglogistik och beställarrådgivning, är glada att offentliggöra ett ramavtal. Detta samarbete är inriktat på att stärka bygglogistiken i Danmark.

FM Management kommer att implementera LogiPlan i sina projekt för att optimera logistiken i komplexa byggprojekt, vilket underlättar spårbarheten och informationshanteringen.

Detta samarbete är tänkt att förena och effektivisera byggindustrin för att bättre möta dagens och framtidens utmaningar med ökad fokus på hållbarhet produktivitet. Genom att sammanföra LogiPlans plattform med FM Managements djupa branschkunskap och erfarenhet, etableras en ny standard inom bygglogistik och projektledning.

– Detta partnerskap är ett viktigt steg framåt i vår strävan att optimera bygglogistiken. Att samarbeta med FM Management möjliggör för oss att utöka vår teknik och lösningar för att stötta fler projekt över Danmark, säger VD:n för LogiPlan, Abdinasir Osman.

– Att integrera LogiPlans system i våra arbetsprocesser ger oss möjlighet att erbjuda våra kunder bättre stöd och högre effektivitet i deras projekt. Detta är en viktig steg för oss och för branschen, tillägger VD:n för FM Management, Ole Stensbjerg

Detta partnerskap markerar början på ett starkt partnerskap inom bygglogistiken i Norden, där djup branscherfarenhet kombineras med den mest smidiga plattformen för sömlös bygglogistik.

Foto:Talpa