Nyheter

Anna Lagergren ny kommersiell chef på Züblin Scandinavia

Anna har mer än 11 års erfarenhet inom byggbranschen och har arbetat både på beställar- och entreprenadsidan vilket har gett henne en djupgående kunskap om infra- och grundläggningsmarknaden i Sverige. Hon kommer senast från en chefsroll på Trafikverket och har tidigare erfarenhet från bland annat Svevia.

– På Züblin Scandinavia ser vi en ökad efterfrågan på marknaden och med Anna ombord stärker vi inte bara vår kommersiella kompetens utan även vår ledningsgrupp. Jag är övertygad om att Annas erfarenhet och passion för utveckling kommer att bidra till Züblins fortsatta tillväxt och framgång, säger Gustav Oscarsson VD.

– Jag ser jag fram emot att återvända till entreprenadsidan och att tillsammans med Gustav Oscarsson och Christoph Haidenthaller leda Züblin mot nya framgångar, säger Anna Lagergren.