Nyheter

Bjelin lanserar nya produkter på Domotex

Bjelin kommer att lansera nya produkter på nästa Domotex-mässa i Hannover, Tyskland, kl. 11-14 Januari 2024. Vilken bättre plats att lansera nya golvbeläggningar än en mässa med fokus på innovation?

Vid sidan av sitt nuvarande sortiment av härdade trägolv presenterar företaget nya produkter som de senaste plankstorlekarna, klassisk fiskbensparkett och det flexibla och lätta SPC Rigid Core-golvet.

Hållbar utveckling är fortfarande ett hett ämne och Bjelin presenterar revolutionerande teknologier utvecklade av dotterbolaget Välinge Innovation, som garanterar en hållbar och långsiktig upplevelse.

– Vi är glada över att kunna presentera våra senaste produkter på en av världens viktigaste golvmässor, säger Fredrik Alfredsson, Bjelins globala försäljningsdirektör. Här möts innovation och miljövänliga material och vi på Bjelin använder oss av toppteknik i kombination med ansvarsfullt inköpta råvaror.

Bjelins härdade trägolv har den patenterade högkvalitativa Woodura®-tekniken, som maximerar användningen av råvaror och gör att vi kan producera 100% äkta trägolv som är tre gånger starkare än traditionella trägolv.

Den tidlösa och snygga fiskbensparketten är det första fiskbensgolvet på marknaden som kan monteras med en låsponton. Lukkoponti gör det enkelt och snabbt att installera, medan SPC Rigid Core-golvet erbjuder en verkligt vattentät upplevelse. SPC Rigid Core-golvet, som ser ut och känns som skandinavisk ek, har den patenterade Liteback™-teknologin som gör golvet lättare, lättare att hantera och mer ljuddämpande.

Bjelins dotterbolag Välinge Innovation är också på Domotex och presenterar de patenterade teknologier som används i Bjelins golv, såsom Woodura®, Liteback™ och den vattentäta 5G® Dry™ låspontonen, tack vare vilken installationen är snabb, enkel och slutresultatet hållbart.