Nyheter

Ny produktionschef på Metalcolour

Carl-Johan Ternström, eller ”Calle” som han helst vill kallad är Metalcolour Sveriges nya produktionschef och har en minst sagt gedigen kunskap och erfarenhet som ingenjör. Han har tidigare bland annat jobbat med vattenskärningsteknik i många år, där han både utvecklat nya maskiner, varit projektledare och hjälpt kunder med att räkna hem investeringar.

– Jag hade egentligen inte hört talas så mycket om Metalcolour tidigare, men blev direkt intresserad när jag fick veta lite mer om företaget, säger Calle.

Han började tjänsten 9 oktober och fick inledningsvis två värdefulla veckor tillsammans med den avgående produktionschefen. Det han gillar mest så här långt är att Metalcolour har en så pass specialiserad tillverkning och de höga kraven man ställer på kvalitet. Snabba beslut, stor flexibilitet och väldigt korta svarstider är andra fördelar som gör att han tror sig att komma stortrivas med sin nya tjänst.

– Metalcolour har tagit en imponerande position, främst inom den marina sektorn, om man ser till företagets blygsamma storlek. Att man är ett tight team där alla samarbetar och bidrar, är med stor sannolikhet en av de avgörande förklaringarna till det.

Metalcolour’s vd Ingemar Forsberg är mycket nöjd med rekryteringen.

– Förutom att Calle är en väldigt sympatisk person kommer hans teknikkunskaper att bli en stor tillgång för oss. Jag är dessutom övertygad att han kommer att ta väl hand om vårt superteam i produktionen och utveckla det ytterligare något snäpp. Vi är väldigt glada över att han valde att arbeta hos oss.