Nyheter

Jane Kylberg blir ny regionchef i GK Sverige

Jane Kylberg har utsetts till ny regionchef för region syd, en nyckelposition inom GK Sverige som kommer att spela en central roll i att leda och utveckla verksamheten i södra Sverige. Hon tillträder sin nya roll den 17:e oktober.

Med en bakgrund som inkluderar över 20 års erfarenhet som verksamhets- och utvecklingsledare har Jane Kylberg visat sin förmåga att skapa framgångsrika strategier och att driva förändring i komplexa organisationer.

Jane Kylberg har en civilingenjörsexamen från Chalmers tekniska högskola, där hon specialiserade sig inom Väg- och Vattenbyggnadslinjen. Dessutom innehar hon en högskoleingenjörsexamen från högskolan i Östersund inom byggnadsingenjörslinjen. Dessa utbildningar har gett henne en stark teknisk grund och en djup förståelse för bygg- och fastighetsbranschen.

Med en gedigen erfarenhet av att inneha ledarskapsuppdrag inom framstående företag som AFRY, Granitor (tidigare Midroc) och NCC, har hon framgångsrikt styrt stora team, ansvarat för betydande budgetar och implementerat strategier som främjat affärsutvecklingen.

– Det är med glädje jag ansluter till GK, ett bolag med tydligt hållbarhetsfokus. Tillsammans med medarbetarna i region syd ser jag fram emot att utveckla verksamheten samt bredda och fördjupa vårt utbud av tjänster till bygg- och fastighetsbranschen, säger Jane Kylberg.

Jane Kylberg kommer att utgå från GK:s kontor i Malmö.