Nyheter

Nytt sortimentsområde: belysning av hög kvalitet och optimal ljuskomfort

Schneider Electric utökar sitt produktutbud med ett nytt sortimentsområde: belysning av hög kvalitet och optimal ljuskomfort. Den infällda downlighten erbjuder enkel installation med snabbkoppling mellan don och armatur samt optimal dimring med hela Schneider Electric’s sortiment av dimrar.

Den nylanserade takbelysningen från Schneider Electric hjälper till att skapa den perfekta ljussättningen i rummet. Sortimentet består av dimbara armaturer på 3000K i färgerna vit och svart samt ”dim to warm” i vit. Armaturerna har god ljuskomfort, bra färgåtergivning och kan användas både inom- och utomhus. Under utvecklingen av reflektorn har varje detalj noggrant setts över, vilket resulterat i reflektorer för ökad ljuskomfort och extra bra ljusstyrning via en ljuslins direkt under LED-ljuskällan.

Takbelysningen är funktionstestad med Schneider Electric’s hela dimmer-sortiment för att säkerställa ett bekvämt ljus och bästa möjliga funktionalitet. Den enkla installationen är möjlig tack vare snabbkopplingen mellan don och armatur vilket innebär att installatörer inte behöver stå med armaturen i famnen.

– Vi är glada att idag kunna meddela att vi breddar vår produktportfölj, denna gång med belysningprodukter av hög kvalitet. När vi tar fram produkter läggs stor vikt vid att optimera den senaste tekniken för att garantera kunderna bra lösningar. Vi sätter stort fokus på att möta våra kunders behov och önskemål med dessa downlights, säger Magnus Sjöberg, produktchef på Schneider Electric.

Schneider Electric’s nya downlights är IP54-klassade och utvecklade för att kunna monteras både inom- och utomhus. Det är en optimal lösning för allmänbelysning i bostäder och mindre kommersiella byggnader. Downlighten har en lång livslängd, håller höga interna hållbarhetsmål och är godkända enligt Sunda Hus och Schneider Electric’s egna miljöinitiativ Green Premium.

Läs mer om Schneider Electric’s downlights:

här.