Nyheter

Würth öppnar ny butik i Kristianstad

Würth som är en ledande leverantör av verktyg, skruv, skyddsutrustning, arbetskläder och andra produkter för yrkesproffs öppnar butik i Kristianstad. Butiken kommer att ligga på Kärrvägen 6 i Långebro-området och förväntas bli en viktig mötesplats för kunderna i regionen.

Würths expansion av butikskedjan är en central del av företagets strategi, där butikerna fungerar som viktiga och naturliga mötesplatser för kunderna. Vi har sedan tidigare ett långtgående samarbete med många befintliga kunder i området och det är med glädje vi meddelar att butiken i Kristianstad öppnar 28 september.

Jan Kahlin, chef för butikerna på Würth berättar:

– Kristianstad har länge varit en intressant marknad för Würth, med en hög närvaro av fältsäljare och en etablerad kundbas. Efterfrågan från våra kunder på en butik i området har varit betydande och vi är entusiastiska över möjligheten att äntligen kunna erbjuda våra tjänster och produkter på plats i Kristianstad. Den nya butiken kommer att ge våra befintliga och nya kunder möjlighet att få tillgång till vårt breda sortiment och dra nytta av den kompetens och service som vi erbjuder.

I den nya butiken kommer kunderna att hitta ett omfattande utbud av produkter som är särskilt anpassade för yrkesproffs. Verktyg, fästmaterial, skyddsutrustning och maskiner är bara några exempel på vad som kommer att finnas tillgängligt. Vår kunniga personal kommer att vara till hands för att erbjuda råd och tips, samt den bästa servicen.

Linda Bertilsson, butiksansvarig i Kristianstad och berättar om sina förväntningar:

– Det känns både roligt och spännande att vi nu närmar oss öppningen. Förutom ett brett utbud av produkter för proffs kan kunderna förvänta sig en hög servicenivå och god kompetens. I butiken kommer det också att kunna vara olika typer av utbildningar och kundevent och vi vill att butiken ska fungera som en naturlig mötesplats för våra kunder.

– Vi hoppas verkligen att våra kunder kommer att trivas med oss och vi kommer att sträva efter att hjälpa kunderna på bästa sätt så att de ska känna sig nöjda med oss.