Nyheter

Corteco förvärvar Wepab Plåtmonteringar

Förvärvet av Wepab Plåtmonteringar AB stärker Cortecos erbjudande inom plåtfasader för byggföretagen, offentliga kunder, privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Wepab Plåtmonteringar AB är ett erfaret plåtfasadbolag med säte i Västerås. Bolaget grundades redan 1966 och ägdes sedan 2010 av Magnus Grehn och Richard Lindgren. Bolaget kommer fortsätta ledas av Magnus Grehn som VD och Richard Lindgren i egenskap av Projektchef.

– Jag ser fram emot att fortsätta driva Wepab Plåtmonteringar AB som en del av Corteco och tillsammans med övriga bolag i gruppen kunna erbjuda en bredare palett av tjänster till existerande och framtida kunder, kommenterar Magnus Grehn.

– Vi fortsätter enligt vår förvärvsstrategi att söka de främsta företagen i branschen med starkt ledarskap, sund syn på etik och moral samt en stark vilja att utvecklas. Cortecos ambition är att alltjämt vara den bästa ”familjen” för entreprenörsledda bolag inom renovering och underhåll av fastigheters yttre skal. Wepab Plåtmonteringar AB blir ett riktigt bra tillskott för Corteco med precis den kompetens, erfarenhet och passform som vi letar efter, säger Fredrik Furgårdh, vd Corteco.

Wepab Plåtmonteringar har sitt säte i Västerås och utför projekt Stor-Stockholm, Mälardalen och delar av övriga Sverige. För mer information, vänligen kontakta Fredrik Furgårdh, vd på Corteco, [email protected]

Om Wepab Plåtmonteringar AB

Wepab Plåtmonteringar AB projekterar, tillverkar, monterar och genomför ”kompletta plåtfasader” åt byggföretagen, offentliga kunder, privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Med över 50 års erfarenhet är man en av trygg, stabil och kvalitetsorienterad partner för projektmarknaden.

https://www.wepab.se/

Om Corteco

Corteco är en partner för fastighetsägare i hållbar renovering av fastigheters yttre skal. Corteco skapades i juli 2022 av Celero Capital genom förvärv av flera specialistföretag som samlat kan erbjuda en helhetslösning för renovering och underhåll av fastigheters yttre skal. 

www.corteco.nu

Foto: Edar