Nyheter

ThorenGruppen växer hos Executive Property i Helsingborg

ThorenGruppen AB med Thoren Business School har tecknat avtal med Executive Property om ytterligare ca 1500 kvm utbildningslokaler i fastigheten Unionen 16 i centrala Helsingborg.

ThorenGruppen är en av Sveriges största friskolekoncerner med flera olika varumärken och utbildningar på olika nivåer.

Fastigheten Unionen 16 är en mixfastighet med gymnasieskola, studentlägenheter, butiker och nattklubbar i centrala Helsingborg, ett stenkast från Helsingborg C. Några andra hyresgäster i fastigheten är Kappa Bar, Svartklubben, Golden Athlete och Helsingborgs Racketklubb.

– Vi är glada över det förnyade förtroende vi fått av ThorenGruppen som innebär att vi tillhandahåller ännu mer yta för deras gymnasieutbildning på bästa läge i Helsingborg säger Christian Histrup, uthyrningsansvarig på Executive Property.

Tillträde sker senare under hösten efter att lokalerna anpassats för ThorenGruppens verksamhet.