Nyheter

Viktigt avtal i hamn för Stoby

Det var i veckorna som Stoby, ett dotterbolag till Layer Group, landade ett viktigt ramavtal med Lunds Kommuns Fastighets AB, LKF. Uppdraget innefattar golv samt plattsättning för LKF, som äger mer än 10 000 bostadslägenheter som är i behov av löpande underhåll. 

Stoby har sedan tidigare lång erfarenhet av ramavtal med LKF och har under många år haft ett väl fungerande samarbete. De tidigare avtalen har omfattat golvläggning men i nya avtalet ingår även plattsättning.

– Det som utmärker detta ramavtal är att även plattsättning är inräknat vilket är positivt för Stoby. Nu får vi möjlighet att sätta in våra plattsättare och får en ökad utveckling inom det segmentet, meddelar Markus Bengmark platschef på Stoby i Lund.

Stoby har sitt ursprung i Hässleholm och verkar i dagsläget i hela Skåne, Halland samt Småland. Företaget specialiserar sig på måleri, golv, kakel, kök och bad och besitter en stark entreprenadverksamhet i hela sitt verksamhetsområde. Enheten i Lund kännetecknas av ett starkt team som håller en hög kompentens, vilket borgar för leveranser och utföranden av hög kvalité. I dagens hårt konkurrensutsatta marknad är det extra glädjande att Stoby vinner denna upphandling. Ramavtalet med LKF sträcker sig över två år med möjlighet till förlängning upp till fyra år, något som Markus Bengmark understryker som otroligt fördelaktigt i en lågkonjunktur.

– Det är enormt viktigt att vi landade avtalet, det ger oss ett fundament och en trygghet för enheten inför de kommande fyra åren.

På bilden: Markus Bengmark, platschef Stoby Lund