Nyheter

Corteco förvärvar Innergårdsgruppen Garage & Betong

Förvärvet av Innergårdsgruppen Garage & Betong AB stärker Cortecos erbjudande inom garage och innergårdar för offentliga kunder, privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Innergårdsgruppen är ett snabbväxande specialistföretag inom innergårdar och garage och har genom sina 15 år i branschen byggt ett djupt kunnande och kompetens. Bolaget etablerades år 2018 och leds av Johan Hedberg som fortsätter att driva bolaget i egenskap av VD.

– Jag ser fram emot att fortsätta driva Innergårdsgruppen som en del av Corteco och tillsammans med övriga bolag i gruppen kunna erbjuda en bredare palett av tjänster till existerande och framtida kunder, kommenterar Johan Hedberg.

– Vi fortsätter utifrån vår förvärvsstrategi att söka de främsta företagen i branschen med starkt ledarskap, sund syn på etik och moral samt en stark vilja att utvecklas. Cortecos ambition är att alltjämt vara den bästa ”familjen” för entreprenörsledda bolag inom renovering och underhåll av fastigheters yttre skal. Innergårdsgruppen blir ett riktigt bra tillskott för Corteco med precis den kompetens, erfarenhet och passform som vi letar efter, säger Fredrik Furgårdh, vd Corteco.

Innergårdsgruppen har sitt säte i Stockholm utför projekt Stor-Stockholm och Mälardalen.