Nyheter

Banbrytande ny tjänst för digitalisering av eldokumentation för anläggningsinnehavare och elektriker

Tukan Tech, ett ledande företag inom teknik och digitala lösningar, presenterar nu sin senaste innovation – Tukan Cloud. Tukan Cloud är en molnbaserad tjänst som revolutionerar hanteringen av eldokumentation för anläggningsinnehavare och elektriker. Genom att erbjuda en plattform för att digitalisera och samla eldokumentation, riskanalyser och kontrolldokument, förenklar Tukan Cloud kommunikationen mellan alla inblandade parter och effektiviserar arbetet för både anläggningsinnehavare och elektriker.

En av de mest innovativa egenskaperna med Tukan Cloud är den automatiska uppritningen av elscheman. Genom att använda avancerade algoritmer kan tjänsten snabbt och korrekt rita huvudledningsschema automatiskt baserat på användarens val. Detta underlättar förståelsen av elsystemen och minskar risken för fel och missförstånd.

Med Tukan Cloud får elektriker möjlighet att enkelt dokumentera sina elarbeten, riskanalyser och kontrolldokument direkt i tjänsten. Detta möjliggör en snabb och smidig överföring av information och säkerställer att alla involverade parter har tillgång till korrekt och uppdaterad information.

Tjänsten är utformad för att vara användarvänlig och intuitiv, vilket gör det enkelt för alla att komma igång med Tukan Cloud.

För anläggningsinnehavare erbjuder Tukan Cloud en central plats för att samla och lagra all eldokumentation. Detta förenklar hanteringen av dessa dokument och säkerställer att rätt information finns tillgänglig när den behövs. Dessutom bidrar Tukan Cloud till ökad säkerhet och minskad risk genom att underlätta kommunikationen mellan anläggningsinnehavare och elektriker.

Tukan Techs VD, Anders Cederlund:

– Vi är otroligt stolta över att lansera Tukan Cloud. Vi tror att vår tjänst kommer att revolutionera hanteringen av eldokumentation och underlätta arbetet för både anläggningsinnehavare och elektriker. Genom att erbjuda en central plats för att samla och lagra eldokumentation samt en automatiserad lösning för att rita elscheman, kommer Tukan Cloud att göra arbetet säkrare, effektivare och mer kostnadseffektivt.

För mer information om tjänsten:

www.tukantech.se eller kontakta kundservice på [email protected]

Foto: Bruno /Germany