Nyheter

Topp 5 anledningar till varför du borde köpa ett myggfönster

Sommaren är runt hörnet och myggornas tid är kommen. Alla som någon gång bott eller befunnit sig i en miljö där det finns mycket mygg vet hur det kan förstöra en hel dag, eller till och med en hel sommar. Som tur är finns det numera väldigt effektiva skydd som dessutom både är snygga och stilrena – myggfönster.

Här nedan hittar du våra fem bästa anledningar till varför just du borde köpa ett myggfönster. 

Prisvärt

Jämför man myggfönster mot andra myggmedel och liknande så är det över tid ett betydligt mer prisvärt alternativ. Att köpa ett myggfönster är förstås en initialt högre kostnad, men slår man ut det över en längre period så blir det till slut billigare. Bor man i ett myggdrabbat område så är det därför en investering värd att göra. Ju tidigare man gör det desto bättre och mer pengar kommer man att spara. 

Förmonterat och specialanpassat

Beställer man ett myggfönster från exempelvis Ripo så kommer det alltid förmonterat och specialanpassat. Du slipper alltså all krånglig montering själv genom att de producerar den exakt så som du vill ha den. När produkten anländer till din dörr så är den redan anpassad för att passa just dig och ditt hem och är bara att sätta upp. Snabbt och effektivt, alltid. 

Skonsam mot miljön

Till skillnad från andra medel mot mygg så är myggfönster helt och hållet fria från skadliga ämnen. De ämnen som ofta finns i myggmedel och andra liknande produkter kan vara skadliga både för dig och för miljön. Med ett myggfönster är du minst lika effektivt skyddad men du slipper allt det negativa. 

Skyddar mot mer än bara mygg

Ett myggfönster är inte heller bara effektivt mot just mygg. Det ser också till att det inte kommer in massa andra insekter i hemmet. Med ett uppmonterat myggfönster kan du tryggt öppna upp och njuta av sommarvindarna utan att någonsin behöva tänka på att få in insekter av olika slag. 

Stilrent och snyggt

Tiden med fula mygglampor och myggnät är förbi. Ett myggfönster är nämligen både stilrent och snyggt. Eftersom det finns olika skärmtyper och ramfärger kan man alltid lätt hitta något som passar in i inredningen man har där hemma. Snyggt, stilrent och effektivt – vad mer kan man egentligen begära?

Slutsats

Ja, det var våra fem bästa anledningar till varför du borde köpa ett myggfönster. Är du ännu inte övertygad så finns det tyvärr inte så mycket mer vi kan säga. Ett myggfönster är ett snyggt, effektivt och miljömedvetet val som dessutom inte behöver kosta särskilt mycket. Investera i ett redan nu – du kommer tacka oss senare.