Nyheter

Nya tider för Speedheater med effektivt affärssystem

Speedheater, en av världens ledande tillverkare av färgborttagningsprodukter, har tagit ett stort steg framåt i sin digitala utveckling genom att införa affärssystemet Prodtime. Systemet möjliggör en smidigare hantering av informationsflödet mellan olika system och gör det möjligt för tredjepartsystem att enkelt hämta information från Speedheaters artikel, lager- och orderhantering.

Det nya affärssystemet Prodtime har gjort det möjligt för Speedheater att bli ännu mer effektiva och förberedda inför sin expansionsresa. Systemet ger en fullständig översikt över lagerhantering, order, packning, plockning, fraktlösningar, informationsflöde och analysarbete. Genom smart kommunikation mellan olika tredjepartsystem, inklusive frakt- och webbsida, kan Prodtime hantera flera olika system på ett sömlöst sätt.

Grundaren och VD:n Birger Ericson:

– Vi är väldigt glada över att ha infört Prodtime som vårt nya affärssystem. Det är ett viktigt steg i vår digitala utveckling som kommer att hjälpa oss att förbättra våra processer och leverera bättre service till våra kunder.

E-handelschefen Katarina Kilenstam:

– Efter att ha valt Prodtime som vår partner i digitaliseringen av vår verksamhet är vi rustade för framtiden” och fortsätter: ”Prodtime har hjälpt oss att optimera och koppla ihop våra system, artikel -och lagerhantering, vilket är avgörande för vår expansionsresa in på den amerikanska marknaden. Med Prodtimes flexibla arbetssätt och personliga service kan vi nu fokusera på att bli ännu mer effektiva och konkurrenskraftiga.