Nyheter

Ny VD för Brabo

Styrelsen i Brabo Stockholm AB har under januari 2023 beslutat att utse Patrik Ericson som ny VD för företaget. Tidigare VD och tillika ägare Fredrik Mattsson kvarstår som VD och styrelseordförande för moderbolaget Mattssons Fastighetsutveckling AB.

Patrik har arbetat i Brabo sedan 2013, senast som affärsutvecklingschef, och känner företaget och verksamheten väl. Patrik har Civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm.

– Styrelsen är väldigt nöjd över att vi kan presentera Patrik Ericson som som ny VD för Brabo. Patrik kommer att bidra med sin breda erfarenhet från olika roller inom företaget och branschen. Han har stor förståelse för marknaden, gedigen erfarenhet av vår affär och har konsekvent levererat starka resultat i företaget, säger styrelsens ordförande Andreas Möller.

– Det är väldigt inspirerande att få förtroendet att leda Brabo, som är ett välskött bolag med fina tillgångar och stor framtida potential. Jag ser fram emot att tillsammans med Brabos styrelse, personal och affärspartners fortsätta utveckla bolaget med fokus på bostäder för ett aktivt och hållbart stadsliv, säger Patrik Ericson.