Nyheter

Rekryterar Jonas Rosengren som ny CFO

KlaraBo rekryterar Jonas Rosengren till posten som ny CFO. Jonas har lång erfarenhet som finanschef och andra ledande positioner i fastighetsbranschen med ansvar för bland annat upplåning, likviditetshantering och finansiell riskhantering.

Jonas Rosengren har bland annat varit finanschef på Hemsö och arbetat med upplåning på bland andra Vasakronan och Riksgälden. Jonas kommer närmast från ett interimsuppdrag inom finansavdelningen på Samhällsbyggnadsbolaget i Norden, SBB.

– Jag är glad att vi lyckats rekrytera en kompetent och erfaren person till posten som CFO på KlaraBo. Efter en snabb expansion och börsnotering under de senare åren tar vi nu nästa steg i vår fortsatta expansion där Jonas kommer att få en nyckelroll i arbetet med att vidareutveckla bolaget och skapa aktieägarvärde, säger Andreas Morfiadakis, VD för KlaraBo.

– Jag ser fram emot att ansluta till teamet på KlaraBo och bidra med mina kunskaper och erfarenheter. Det finns en tydlig entreprenörsanda i bolaget som lockar mig och jag ser stora möjligheter att långsiktigt bygga vidare utifrån den grund som lagts, säger Jonas Rosengren.

Jonas Rosengren tillträder sin nya tjänst under andra kvartalet.