Nyheter

Sverigepremiär: Kompakt luftbrytare från Hager

Efter flera år av utveckling kan Hager i Sverige, som ett av världens första länder, lansera luftbrytaren HW1.

– Tack vare den kompakta storleken kan luftbrytaren enkelt integreras i våra distributionskapslingar unimes H, säger Karl-Magnus Hedvall, produktchef på Hager.

Eftersom yttre faktorer som kortslutningar, jordfel eller överbelastning kan orsaka skador är skydd av högsta prioritet i all strömförsörjning. Med detta i åtanke har Hager utvecklat en IEC-testad luftbrytare (ACB).

– För att spara plats i distributionskapslingen är HW1 kompakt i sitt utförande samtidigt som den ger maximalt skydd, säger Karl-Magnus.

Det är dock inte bara när det kommer till prestanda som enheten är övertygande. Luftbrytaren har en mängd fördelar och är utrustad med en intuitiv LCD-skärm.

– Det ska vara enkelt att driftsätta en luftbrytare. Till hjälp har våra kunder en LCD-display i kombination med omkopplare för en smidig inställning, säger Karl-Magnus stolt. Han fortsätter:

– HW1 höjer säkerheten till nästa nivå och är idealisk för alla tillämpningar. Tack vare ett brett utbud av användbara tillbehör har kunderna dessutom nästan obegränsade möjligheter att anpassa sin ACB in i minsta detalj.

Även under planerings- och driftsättningsfasen får kunderna det stöd de behöver för att anpassa sin enhet. HW1 konfigureras med en webb-konfigurator. Med programmet Hager Power Setup kan du göra inställningar, diagnostik och olika typer av tester.