Nyheter

PRODUKTNYHET: Entral lanserar 4G-kortläsare: Contractor Smart Reader 4G

Entral AB lanserar kortläsaren Contractor Smart Reader 4G – en kortläsare som är framtidssäkrad med den senaste tekniken, hög säkerhetsnivå och med 4G som standard. Kortläsaren Contractor finns i sortimentet sedan tidigare men ersätts nu av en betydligt modernare kortläsare.

Från och med 20 februari 2023 kan Contractor Smart Reader 4G beställas.

– Det är otroligt roligt att kunna erbjuda våra kunder en framtidssäkrad kortläsare med samma enkelhet i hanteringen som tidigare men med betydligt mer säkerhet och modern teknik innanför skalet. En klar förbättring för alla stambyten och ROT-renoveringar, säger Mathias Nilsson, VD på Entral AB.

Contractor Smart Reader 4G är utvecklad för att ge en ännu mer stabil upplevelse för byggarbetare och säkerställa att alla kvarboende i lägenheter känner sig trygga med vetskapen att tillträden registreras. Den nya tekniken möjliggör såväl uppdatering av mjukvaran över luften (OTA) som en lång livstid då den har 4G som standard.

– Det häftiga med den här produkten syns inte på utsidan utan finns på insidan. Den nya tekniken gör att vi framöver kan utveckla fler tjänster som våra kunder efterfrågar, på områden där vi tidigare har varit begränsade av gammal teknik. Jag är otroligt stolt över det utvecklingsarbete som har bedrivits av våra medarbetare och som möjliggör nästa steg, säger Peter Persson, utvecklare och delägare på Entral AB.

Contractor Smart Reader 4G finns tillgänglig från och med 20 februari 2023. Kontakta våra säljare för mer information och ta del av vår lanseringskampanj redan idag.