Nyheter

GROHE ingår samarbetsavtal med Part Group

GROHE fortsätter att växa genom ett nytt samarbetsavtal med Part Group AB, en företagsgrupp med inriktning på industriella byggmetoder för nyproduktion och renovering. Avtalet gäller för både pågående och framtida projekt i minst två år framåt.

– Vi är väldigt stolta att inleda ett samarbete med Part Group. Tillsammans kommer vi kunna erbjuda riktigt bra lösningar och arbeta på ett hållbart och innovativt sätt. Med smarta produkter från GROHE kommer vi förhoppningsvis se en minskad energi- och vattenanvändning i kommande projekt, säger Henrik Huss, Projektsäljare, GROHE.

GROHE är, som en del av LIXIL Group Corporation, världens ledande leverantör av sanitetslösningar och ett globalt varumärke dedikerade åt att leverera innovativa produkter till marknaden. GROHE blir nu prioriterade på samtliga projekt inom Part Group AB och får även ta över pågående projekt.

– Det här avtalet kommer att utöka vår närvaro i hela Norden, vilket vi ser som helt fantastiskt. Samarbetet är en början på ett långsiktigt partnerskap med Part Group som involverar flera ledande byggföretag och utvecklare inom Norden. Jag är säker på att våra lösningar kommer att gynna samtliga parter genom, säger Jakob Redlund, Nordic Project Leader, GROHE.

Företagsgruppen Part Group AB består av åtta företag där GROHE kommer vara prioriterad leverantör i projekten. Part Group har över 30 års erfarenhet inom branschen och erbjuder projektanpassade byggmoduler och lösningar till bland annat bostadsfastigheter, hotell och vårdhem.

– Vi är oerhört glada över att ingå ett partnerskap med GROHE. Förhoppningen är ett långsiktigt samarbete där vi kan dra nytta av varandras gedigna kunskaper och erfarenheter. Hållbarhetsaspekten är något som vi värderar högt i valet av våra samarbetspartners och det går i linje med produktsortimentet från GROHE, säger Anders Byström, Marknadsdirektör, Part Group.