Nyheter

Årets bästa PropTech bolag

– Det här är en bekräftelse på att vi tar på allvar vårt arbete att revolutionera fastighetsbranschen med innovativa tjänster och tekniska lösningar. Vi är otroligt stolta över det här priset. Nordic PropTech Awards är de mest prestigefulla utmärkelser man kan vinna inom den nordiska PropTech-världen, och just Årets bästa PropTech inom Invest & Finance är ett kvitto på det vi kämpar för varje dag – att genom nytänkande och en vilja att förändra traditionella strukturer förbättra investeringsmöjligheter och öppna branschen för flera, säger Sergey Kazachencko, vd på Navian.

Nordic PropTech Awards är ett pris som lanserades i ett samarbete mellan de nordiska PropTech-föreningarna i Danmark, Sverige, Norge och Finland. Priserna hyllar de mest lovande och kraftfulla företagen inom den nordiska PropTech-branschen. En jury bestående av branschexperter valde vinnarna baserat på marknadspotential, innovation och tillväxtkriterier.

Kategorin ”Invest & Finance” belönar PropTech-företag och digitala lösningar som förbättrar och innovativt hanterar investerings- och finansiella processer relaterade till fastigheter.

– Vi vill tacka alla nordiska PropTech-föreningar för detta pris och också gratulera alla vinnare i de andra kategorierna, avslutar Sergey Kazachenko.

För mer information om Navian:

 www.naviangroup.com

Läs mer om Nordic PropTech awards på:

https://www.nordicproptechawards.com/