Nyheter

Skeppsviken tar ett nytt kliv

Bolagsgruppen går från ägarledd till ägarstyrd genom att Jonas Skingley sommaren 2023 tillträder tjänsten som både PU-ansvarig och koncernchef. Jonas kommer närmast från en tjänst som VD på AF Projektutveckling.

Hans erfarenheter inkluderar förutom många års allmänna PU-erfarenheter, många kommersiella utvecklingsprojekt , samarbeten i JV:n och i koncern.

2022 fyllde Skeppsviken 30 år.

Koncernens historia är genuin samtidigt som utvecklingen de sista åren har varit makalös, rekorden staplas på varandra. Trots denna fantastiska utveckling och alla nya möjligheter o risker har vi inte förstärkt strukturen/kompetensen i den övergripande ledningen av bolagsgruppen sedan man tillsatte extern ordförande 2018.

Därför var det nu dags för ett nytt steg.

Tillskottet innebär att nuvarande koncernchef Martin Larsson framöver mer arbetar ur ett ägar- och styrelseperspektiv, med ambitionen att successivt professionalisera denna viktiga kombination av stöd och styrning.

Skeppsviken Bygg & Fastighet AB är en mellanstor bygg- och förvaltningskoncern som även arbetar med projektutveckling. Man utgår från Skövde och Göteborg och verkar i hela Västsverige