Nyheter

Humlegården utser Fredrik Lantz till Fastighets- och uthyrningschef

Nu stärker Humlegården kompetensen ytterligare genom rekryteringen av Fredrik Lantz, som tillträder rollen som Fastighets- och uthyrningschef på Humlegården och samtidigt tar plats i företagsledningen.

– Det är viktigare än någonsin att ha förmågan att fånga kundernas behov och skapa platser som stödjer verksamheterna på bästa sätt, där människor vill vara och dit man vill återkomma. Vi är mycket glada över att få välkomna Fredrik Lantz till Humlegården. Han blir en stor tillgång i den fortsatta utvecklingen av vårt erbjudande och vår verksamhet. Med Fredrik får vi en erfaren och mycket omtyckt ledare som har en djup kunskap om fastighetsförvaltning- och utveckling, säger Anneli Jansson, Vd på Humlegården Fastigheter.

– Jag är nyfiken på utvecklingen av framtidens arbetsplatser och drivs av att söka nya lösningar på vad som får människor och organisationer att trivas, prestera och utvecklas tillsammans. Humlegården har en spännande portfölj och en bra position inför framtiden. Jag ser fram emot att få vara med och bidra på bolagets fortsatta resa, säger Fredrik Lantz.

Fredrik Lantz har en gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer närmast från Skanska där han arbetat i över 20 år. Idag är han uthyrnings- och marknadschef för Skanska Fastigheter Stockholm där han arbetat med några av Stockholms mest välkända kontorsetableringar. Dessförinnan har han även varit verksam som fastighetschef och transaktionschef samt inom uthyrning och förvaltning. Det nya uppdraget på Humlegården innebär ett övergripande ansvar för bolagets uthyrning och fastighetsportfölj. Fredrik tillträder sin nya tjänst den 2 maj 2023 och kommer då även att ingå i Humlegårdens företagsledning.

Möta det nya arbetslivet

Humlegården har ett stort fokus på att kunderbjudandet och de platser vi skapar ska möta det nya arbetslivet på bästa möjliga sätt. Det befintliga fastighetsbeståndet består av cirka 60 fastigheter i några av Stockholms bästa kontorslägen. Bland utvecklingsprojekten återfinns satsningar såsom det nya kvarteret Origo i Solna strand. I samma stadsdel pågår även utvecklingen av en befintlig fastighet, Greenhouse, belägen strax intill tunnelbanan. I Hagastaden närmar sig slutfasen i utvecklingen av Norra Station i kvarteret Härden, där Humlegården skapat moderna kontor och en ny destination för mat och dryck i Stockholm.