Nyheter

Tre annorlunda stenhus för barnfamiljer

Stenhus har verkligen varit trenden när det kommer till att bygga hus på senare tid och det är lätt att förstå varför. Stenhus är inte bara moderna och stilrena, de är också extremt hållbara, energieffektiva och kostnadseffektiva. Om du letar efter ett företag som kan bygga ett stenhus för din familj, kan kanske ett av dessa alternativ passa din smak.

Unika Stenhus

Företaget Unika Stenhus är precis som namnet avslöjar, specialiserade på att bygga stenhus/betonghus med unik design inspirerad av Sverige och Japan. De har tagit branschen ett stort steg framåt när det kommer till smarta lösningar i design som både är funktionella och snygga. Unika Stenhus både inspirerar och hjälper dig planera ditt hem på bästa sätt. De erbjuder sina kunder fantastiska fördelar som att ha en vinterträdgård, takterrass, takljuskupol, möjlighet att flytta runt väggar när barnen flyttat ut, mm. Unika stenhus har ett brett utbud av olika typer av designer som främst passar barnfamiljer. De har ett professionellt team och har byggt stenhus i Sverige över 30 år.

Det som skiljer Unika Stenhus från övriga i branschen är deras unika designer och funktioner. Dessa förklaras på ett ypperligt sätt som inspirerar på deras hemsida. De förklarar fördelarna varför man ska välja deras unika design och hörnfönster för ljusspridning eller varför lägre fönster är viktigt för nyfikna småbarn, som annars bara kan se himlen när det kollar ut genom ett vanligt fönster. Det ska också påpekas att detta är det enda typhuset i Norden där taket är byggt av välisolerade betongelement som kan lagra överskottsvärme.

Nordiskavillor

Nordiskavillor är ett unikt och stilfullt alternativ till traditionella hus. De erbjuder en modern design som är lätt att anpassa till olika miljöer, vilket gör dem idealiska för många hem. Dessutom har stenhus energieffektiva egenskaper som ger både ekonomiska och miljömässiga fördelar. Dessa hus är också utformade för att ge en hög nivå av livskomfort, med rymliga rum, stora fönster och moderna inredningsdetaljer. Det finns ett brett utbud av stilar att välja mellan, så det är lätt att hitta ett hem som passar ens smak och behov. Sammantaget ger nordiskavillors designer en atmosfär av komfort och välmående, vilket gör dem till ett attraktivt val för den moderna familjen.

Haaks Stenhus

Haaks Stenhus är perfekt för att skapa ett unikt och stilfulla hus gjorda av sten. De har inga färdiga hus att välja mellan, de utgår alltid efter platsens förutsättningar. De bygger kreativa, funktionella och hållbara hus som passar alla typer av hem. Deras team har bred erfarenhet inom arkitektur, design och konstruktion för att säkerställa att du får det bästa resultatet. Med deras innovativa lösningar kan du skapa en livsstil som speglar dina personliga preferenser och drömmar om boende. Det betyder att de kan hjälpa dig med att skapa ett hem som är unikt, bekvämt och elegant.