Nyheter

Ny vd för Structor Projektledning Dalarna

Joachim Engberg tar över som vd efter Mikael Hansson, som varit vd för Structor Projektledning Dalarna sedan 2015. Mikael är kvar i bolaget som delägare och seniorkonsult och kommer fortsätta jobba med både befintliga och nya kunder.

Structor Projektledning Dalarna AB är ett specialistbolag inom bygg- och projektledning med 18 konsulter verksamma i Dalaregionen. Joachim Engberg är delägare i bolaget, civilingenjör inom väg- och vattenbyggnadsteknik från KTH och har arbetat i bolaget sedan 2009. Dessförinnan arbetade han på JM AB och Besqab.

– Jag är stolt och glad över möjligheten att få axla uppdraget som vd för Structor Projektledning Dalarna. Det ska bli oerhört spännande att leda och bygga vidare på vårt starka team av medarbetare och bidra till hållbarare lösningar i samhällsbyggnadsbranschen, säger Joachim Engberg, nytillträdd vd för Structor Projektledning Dalarna AB.

– Jag har haft en fantastiskt rolig och lärorik tid som vd. Vi har lagt en god grund för bolagets framtid genom rekrytering och generationsväxling i både medarbetar- och ägargrupp, med fortsatt god lönsamhet nära våra kunder. Jag är glad att lämna stafettpinnen för vd-rollen vidare till Joachim och fortsätta att bidra till bolagets utveckling,  säger Mikael Hansson, Structor Projektledning Dalarna AB.

Structor Projektledning Dalarna är en stark samarbetspartner lokalt i Dalarnaregionen. Bolaget bistår beställare i samtliga skeden inom byggprocessen med bland annat förstudier, planering och projekteringsledning, upphandling och byggledning. Bolagets uppdragsgivare är såväl offentliga som privata beställare inom infrastruktur- och fastighetssektorn.