Nyheter

Beijer Vaggeryd öppnar upp portarna till helt ny anläggning

Idag, den 30 januari, slår Beijer Vaggeryd upp portarna för den toppmoderna anläggningen i Vaggeryds nya handelsområde och flytten är ett faktum – en etablering som tillsammans med andra lokala aktörer skapar förutsättningar för alla att växa.

I ny och fräsch skepnad kommer vi fortfarande erbjuda allt från skruv, spik och förnödenheter till trä- och övrigt byggmaterial. Utöver produkter finns även möjlighet till rådgivning under hela byggprocessen, digitala beställningsmöjligheter, scannatjänster och naturligtvis personlig service.

Omlokaliseringen från de gamla lokalerna i centrala Vaggeryd till det nybyggda handelsområdet är ett naturligt steg för att följa utvecklingen och expansionen som sker i kommunen. Det gör samtidigt att Beijer kan utveckla sitt kunderbjudande med helt andra förutsättningar.

De nya lokalerna består av en butiksyta på 700 kvm och en tillhörande lageryta på ytterligare 1000 kvm, som tillsammans med närheten till de större vägarna förbättrar tillgängligheten och flödet för hämtande kunder.

– Flytten till våra nya toppmoderna lokaler kommer innebära ett enormt lyft för alla parter. Vi förbättrar tillgängligheten och gör det enklare för våra kunder samtidigt som personalen får en bättre arbetsmiljö att verka i. Jag har väntat länge på den här dagen och det är fantastiskt att nu öppna dörrarna och välkomna våra kunder, nya som gamla. Och givetvis kommer vi fira denna satsning med en stor VIP-invigning, säger Bengt Carlsson, filialchef Beijer Vaggeryd