Nyheter

Navian utsedd till en av de mest innovativa startups i 2022 av Finnovating

– Vi är glada att meddela att Navian har nominerats till en av de mest innovativa startup företagen i 2022 av Finnovating – en ledande global plattform som sammankopplar över 70 000 tekniska startup företag och investerare för att samarbeta, investera och växa globalt, säger Sergey Kazachenko, VD för Navian.

Tävlingen “Finnovating Awards 2022” belyser och hyllar de bästa FinTech och PropTech startupbolag i 2022. Det vinnande företaget kommer att väljas bland de slutliga nominerade som det företag med störst påverkan och bästa genomförandet inom FinTech/PropTech sektorerna.

– Vi är stolta över att ha blivit utnämnda av Finnovating som ett av de mest innovativa företagen i vår bransch, fortsätter Sergey Kazachenko, Denna nominering inspirerar oss att fortsätta vårt arbete med att skapa innovativa och ledande lösningar som förbättrar hur fastighetsutvecklare och investerare verkar idag. Vi tror på vår teknik och vi vet att den kommer att förändra fastighetsutveckling för alla”.

Vinnarna kommer att meddelas den 30 januari.

Läs mer om tävlingen på:

https://finnovating.com

Navian Tech är den första digitala plattformen på marknaden som kopplar samman alla faserna i fastighetsutvecklings- och investeringsresan. Plattformen erbjuder de tjänster du behöver för att göra fastighetsinvesteringar och fastighetsutveckling enklare, mer effektivt och mer tillgängligt för alla.