Nyheter

Sexton nya stjärnor till Bjurfors

Bjurfors har som mål att samla mäklarbranschens bästa medarbetare. Nu har 16 nya medarbetare rekryterats bara under sista kvartalet 2022.

– Det är oerhört glädjande att vi kan förstärka samtliga av våra tre regioner med nya och duktiga medarbetare, säger Fredrik Kullman, vd Bjurfors Sverige.

2021 blev det bästa året någonsin för Bjurfors med 1 miljard kronor i omsättning och 17 000 förmedlade bostäder. Även om 2022 var ett mer utmanande år för branschen väljer Bjurfors ändå att fortsätta att stärka upp verksamheten. Under sista kvartalet för 2022 kunde Bjurfors välkomna totalt 16 nya medarbetare till sin verksamhet.

– För oss är varje rekrytering lika viktig, och vi är så glada över att kunna fortsätta att växa och på så vis bredda vår kompetens ytterligare, säger Fredrik Kullman, vd Bjurfors Sverige.

Bjurfors utsågs under 2022 till den populäraste arbetsgivaren bland landets mäklarstudenter i Universums Företagsbarometern, Sveriges största karriärundersökning. Bjurfors har också utsetts till ett Karriärföretag 2023. Några av de nya mäklarna är Jennifer Johansson, Fabian Rietz och Mathilda Thelander som i höstas anslöt sig till Bjurfors i Skåne.

– Det känns riktigt bra att fylla på våra redan etablerade kontor med välkända ansikten. Vi är supernöjda med den här matchningen och är övertygade om att vi tillsammans kommer stärka vår position ytterligare i Malmö framöver, sa försäljningschef Fredrik Josefsson om rekryteringen av de tre.

Nya medarbetare på Bjurfors

Alingsås

Johan Birkmar, mäklarassistent

Martin Hasselblad, fastighetsmäklare

Victoria Gillgren, mäklarassistent

Bohuslän

Håkan Thisell, fastighetsmäklare

Gotland

Fredrik Bentesjö, fastighetsmäklare

Malmö

Jennifer Johansson, fastighetsmäklare

Fabian Rietz, fastighetsmäklare

Mathilda Thelander, fastighetsmäklare

Göteborg

Pernilla Blennerstedt, redovisningsekonom

Marie Lulek, fastighetsmäklare

Elma Clarholm, kontorskoordinator

Emil Gustafsson, kundvårdsansvarig

Stockholm

Susanne Jordfald, marknadskoordinator

Uppsala

Felix Jacobsson, fastighetsmäklare/partner

Karl Nordström, fastighetsmäklare/partner

Varberg

Vilma Hansson, Fastighetsmäklare

Foto: Mohamed Hassan