Nyheter

Nya tillämpningar för Turning Torso och HSB Sundsfastigheter

HSB Sundsfastigheter utökar sitt befintliga användande av OurLiving plattformen för skyskrapan Turning Torso och avropar nu ytterligare funktionalitet genom att inkludera OurLivings bokningssystem i fastigheten.

Samarbetet med HSB Sundfastigheter har pågått sedan 2019 då Turning Torso gjorde sin första beställning gällande digitala bopärmar till skyskrapans 147 lägenheter. HSB Sundsfastigheter har därefter avropat fler funktionaliteter och adderar nu också OurLivings bokningsfunktion som gör det möjligt för hyresgästerna att boka fastighetens gemensamma utrymmen genom OurLivings digitala app och boendeplattform

Henrik Jarl, VD Ourliving:

– Att få vara med och fortsätta utveckla en av Sveriges mest spektakulära byggnader är fantastiskt givande. HSB Sundsfastigheter fortsätter att utvidga plattformen med våra olika funktioner vilket visar styrkan i vårt erbjudande och betydelsen för hyresvärdar och bostadsrättsföreningar att kunna integrera alla typer av boendekommunikation i en och samma app.